2310667636 Κ. Πιερίδη 5 Κ Σόλωνος, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη info@exaerismos.gr
banner image

Εξαερισμός ΑΕ
Εγκατάσταση Εξαερισμού - Κατασκευή - Μελέτη - Συντήρηση - Επισκευή - Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας Εξαερισμός ΑΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη  αναλαμβάνει από την μελέτη και κατασκευή γαλβανιζέ και ανοξείδωτων αεραγωγών έως και την τοποθέτηση επισκευή και συντήρηση παντός τύπου εξαερισμού σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία μας είμαστε η λύση στον εξαερισμό προσφέροντας μια ποικιλία λύσεων εξαερισμού που εξασφαλίζουν καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον.
 

 

Mακροχρόνια εμπειρία

Mακροχρόνια εμπειρία

Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία της στον τομέα των εξαερισμών είναι σε θέση να σας εγγυηθεί την κορυφαία ποιότητα, τη μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία των προτεινόμενων συστημάτων.

Μελέτη Συστημάτων Εξαερισμού

Μελέτη Συστημάτων Εξαερισμού

Η μελέτη εξαερισμού για την κατασκευή οποιουδήποτε συστήματος κεντρικού εξαερισμού σε επαγγελματικό χώρο ή βιομηχανία, αποτελεί την πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή αυτού του είδους των εγκαταστάσεων.

Περισσότερα
Συντήρηση Συστημάτων Εξαερισμού

Συντήρηση Συστημάτων Εξαερισμού

Το πρόγραμμα συντήρησης είναι ένας αναλυτικός κατάλογος εργασιών όπου καθορίζονται με ακρίβεια όλες οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης που οφείλεται να γίνονται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα στις εγκαταστάσεις προκειμένου αυτές να λειτουργούν.

Περισσότερα
Κατασκευή Συστημάτων Εξαερισμού

Κατασκευή Συστημάτων Εξαερισμού

Η εταιρεία μας κατασκευάζει Εγκαταστάσεις Εξαερισμού που αφορούν όλους τους γνωστούς τύπους εγκαταστάσεων Εξαερισμού

Περισσότερα
Επισκευή Εξαερισμού

Επισκευή Εξαερισμού

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Επισκευή των εγκαταστάσεων εξαερισμού κάθε είδους. Διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα αποτελούμενο από άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων.

Περισσότερα